Да смо живи и здрави

Да смо живи и здрави

Дидактичко средство намијењено образовању предшколаца и првачића.

Дидактичко средство намијењено образовању предшколаца и првачића о основним здравственим и хигијенским навикама, култури понашања, најважнијим спортским, саобраћајним и еколошким појмовима.

Бојим и бројим са Јежурком

Бојим и бројим са Јежурком

Бојим и бројим са Јежурком је дидактичка вјежбанка којом се путује кроз свијет боја, облика и бројева.

Путем упознавања боја и облика, односа, линија, скупова, бројева и рачунања лако ће се савладати први математички кораци. Вјежбанка броји 48 страницa. Саставни дио вјежбанке представља и интерактивна игрица „скакутаљка знања“ којом се кроз игру усвајају математичка знања.

Слово по слово са јежурком

Слово по слово са Јежурком

Вјежбанка са којом ће свако дијете на једноставан начин научити штампана слова и писати своје прве ријечи.

Слово по слово са Јежурком представља вјежбанку са којом ће свако дијете на једноставан начин, графомоторичким вјежбама, научити штампана слова и писати своје прве ријечи. Вјежбанка броји 48 страница. Ово дидактичко средство садржи разне језичке игре, вјежбе за развој говора и читања , као и поклон слова азбуке са илустрацијама.

Истражуј и упознај свијет са Јежурком

Истражуј и упознај свијет са Јежурком

Истражуј и упознај свијет са Јежурком представља дидактичку вјежбанку помоћу које дјеца истражују и упознају свијет.

Чине то кроз области: моје тијело, човјек, заједница, биљке и животиње, култура живљења и саобраћај. Вјежбанка броји 64 странице. Додатак уз вјежбанку је и поклон-игрица са којом лако упознајемо горе наведене области и усвајамо нова знања кроз игру.

срби, историја у стрипу

Срби, историја у стрипу

Срби, историја у стрипу представља јединствено издање уз које ће дјеца на најлакши начин, кроз слику и ријеч, упознати историју свога народа.

Издање обухвата историјски период од доласка Срба на ове просторе, од V вијека па све до данашњих дана, до 2017. године. Публикација je урађена са илустрацијама у боји на стотину страна.

Аутор овог издања је Слободан Борјановић.

Ја волим школу

Ја волим школу

Ја волим школу је дидактички илустрована сликовница, намијењена петогодишњацима и шестогодишњацима, будућим ђацима првацима.

Сам наслов сликовнице говори о њеном садржају. Будућем првачићу кроз веселе и узрасту прилагођене илустрације приказујемо школу као мјесто дружења, играња, пјесме, радости, смијеха, спорта, љубави, учења, другарства, забаве, слова, боја, бројева, креативног рада, плеса… и на тај начин га исправно припремамо за полазак у школу- кућу дружења, игре и учења.

Чаробна бојанка

Чаробна бојанка

Чаробна бојанка је дидактички материјал за дјецу узраста четири и више година.

Чаробна бојанка, кроз креативне и проблемске садржаје, помаже дјеци да развијају графомоторичке вјештине, цртају, уче боје, стварају, играју се и забављају на чудесан начин.